Tehnički kutak > Tehnička pitanja
koja dizna za lunu??
luna500rr:
--- Citat: animatrix - 28 Lipanj, 2010, 20:12:12 ---auuu razmazio sam je izgleda pi*da joj .... bio pljusak danas oko 4, ja na faxu se zatekao, upalio, krenio do emmezete, i pocne trokirati, stane mi u jbnoj retfali, nemos je upalit da ga jebes... 8km setaj sa skuterom do kuce.. htio sam je zapalit... neznam kako jebena kisa moze doci do namotaja i kablova koji su ispod plastika... :angry9:
--- Kraj citata ---
Ali kod usisa, vjerovatno nisu namotaji nego lulica, ako je serijska to je glavna mana na luni :hello:
animatrix:
ma skidao sam i lulicu, malo je bilo mokro, al nije bilo po vodu glavnom.. ma smece jebeno.. koliko dodje ona ngk bakelitna?
edit: provjerio, lulica je rikavela il je nekako povukla vodu u sebe, neam pojma... al na kablu ima iskre, kad stavim tu nesretnu lulicu - nista.. sutra ngk
JogFromYamaha:
ona ngk bobina ti je oko 80kn i ima zastitu protiv vode
animatrix:
kakva nesretna bobina, lulica mi treba.. guglao sam, 30ak ka en u auto kresi
neven92:
tak je i meni bilo,tri dana zaredom sam gural skuter odnekud doma.. :toothy11: i jos sad nisam saznal kaj mu je bilo,trokiral je,pucal iz auspuha i tak...i sve sam zivo promjenil,kombiniral i nista...i onda sam kable od struje pricvrstil za ramu i od onda je sve ok... :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju