Tehnički kutak > Tuning skutera

e momci imam dilemu mozete dat savjete :)

<< < (5/10) > >>

MaXoVaC:

--- Citat: klingerit - 29 Lipanj, 2010, 02:04:05 ---video ce ti doc u toku dana.. ;D ;D ;D

--- Kraj citata ---
nemas se potrebe mucit....ne vjerujem da su gore rolice 3.6 grama...i kraj!
ili je gore neki predugi remen ili centralna druga... :dontknow:

klingerit:
sve serijala jedino te rolice...sa orginalnim rolicama je iso 100 niz brdo ;D ;D ... ja i jedan frend na typhonu(kevlar,rr,multivar) vozimo 95 a taj drugi frend nas pretice...pa vi samo o baotianima pricajte idu 50.60 sa kitom maximum 80.... ;D malo bi se zajebali to kaj su iz kine nemora znacit da nejdu

MaXoVaC:

--- Citat: klingerit - 29 Lipanj, 2010, 02:14:15 ---sve serijala jedino te rolice...sa orginalnim rolicama je iso 100 niz brdo ;D ;D ... ja i jedan frend na typhonu(kevlar,rr,multivar) vozimo 95 a taj drugi frend nas pretice...pa vi samo o baotianima pricajte idu 50.60 sa kitom maximum 80.... ;D malo bi se zajebali to kaj su iz kine nemora znacit da nejdu

--- Kraj citata ---
:icon_scratch:
nema veze!
necu vise pisat ovdje...cao!

klingerit:
evo decko ti je registriran na forumu ime mu je dario007 posalji mu poruku pa ce vidjet ako meni ne vjerujes

pralas:

--- Citat: klingerit - 29 Lipanj, 2010, 02:14:15 ---sve serijala jedino te rolice...sa orginalnim rolicama je iso 100 niz brdo ;D ;D ... ja i jedan frend na typhonu(kevlar,rr,multivar) vozimo 95 a taj drugi frend nas pretice...pa vi samo o baotianima pricajte idu 50.60 sa kitom maximum 80.... ;D malo bi se zajebali to kaj su iz kine nemora znacit da nejdu

--- Kraj citata ---
joj sta ti pises :BangHead:baotiana sa rolicama ide 100 niz brdo(mozda kad ga bacis niz himalaju) :dontknow:
nemoj pisati gluposti,jos ce ti netko i povjerovati....pa ces ga zajebati... :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju