Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Iskocila mi je mjesalica....
LoveStunt:
ha gledajte ...po meni na skuteru samo treba kit novi... ili pobrusit cilindar i kupiti novi klip i karike... e sada... to sve znam ja staviti(novi kit) a jedini problem je ovo brusenje...jer u karlovcu jos nikoga nisam nasao da to radi...ali ako imam srece naci cu... a sada cekam ponedjeljak...tj. sutra da mi dode prirubnica za mikuni 20,5 karb... pa cu i to staviti...
a jedino sta bi mi netko trebao napraviti je naruciti plastiku koja dode ispod noge za moju hondu jer je pukao drzac za plastiku...
BilyPiton:
kaj nije malo prevelki karb 20,5 na seiriski skut ??? ???
LoveStunt:
--- Citat: www.ubizec.com - 27 Lipanj, 2010, 21:05:08 ---kaj nije malo prevelki karb 20,5 na seiriski skut ??? ???
--- Kraj citata ---
nije abs serijski ima polini usisne lamelice,polini kit(sada ce ici 47.4 klip),ima zx.... i jos neke sitnice...
Crazy Kuree:
--- Citat: LoveStunt - 28 Lipanj, 2010, 00:03:07 --- nije abs serijski ima polini usisne lamelice,polini kit(sada ce ici 47.4 klip),ima zx.... i jos neke sitnice...
--- Kraj citata ---
skuter će se preporodit kad staviš taj karburator
LoveStunt:
to i ja mislim...nego dajte mi recite gledajte sad au roku od 10 sek dode do krajnje brzine tj do 90 ali zato ima odlican start... i koliko cu ja dobiti na startu i koliko ce mi ici u kraju?(sad aide 90 ali su roolice za start...)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju