Tehnički kutak > Tuning skutera
karburator
igor.sb:
--- Citat: 3alfa3 - 18 Siječanj, 2008, 12:32:28 ---
--- Citat: igor.sb - 18 Siječanj, 2008, 12:20:34 ---a ovo sa temp. ispusnih plinova je ipak malo previse za nas obicne smrtnike :toothy11:
--- Kraj citata ---
A cuj, skupi se par zainteresiranih, podjeli se trosak i svi imaju postelane motore.
--- Kraj citata ---
a nista treba uzet par komada za cijeli forum, podjelit na zg, dalmaciju jug, dalmacija sjever kvarner istra i slavonija :icon_thumright:
:toothy11:
stark1:
ev ovih dana cu skidati karburator,pa me zanima,dali mogu da skinem karb al da ne ispustim gorivo iz casice,posto mi je ona zaljepljena,i zasto sluzi ona prozirna cjevcica sto je spojena na karb.??
speed:
--- Citat: gigo_sf2 - 28 Siječanj, 2008, 18:58:34 ---ev ovih dana cu skidati karburator,pa me zanima,dali mogu da skinem karb al da ne ispustim gorivo iz casice,posto mi je ona zaljepljena,i zasto sluzi ona prozirna cjevcica sto je spojena na karb.??
--- Kraj citata ---
mozes skinut da ne skidas casicu,imas ispod casice jedan vijak koji sluzi za ispustanje goriva iz casice,ova prozirna cjevcica ti je od ulja i trebalo bi bit u njoj ulja,ako nema onda je velika ti jeba :angry7:
stark1:
ima ulja,ehehhe
a kad nju skinem sa karba,oce izaci ulje
speed:
--- Citat: gigo_sf2 - 28 Siječanj, 2008, 19:06:55 ---ima ulja,ehehhe
a kad nju skinem sa karba,oce izaci ulje
--- Kraj citata ---
ulje ti ide van samo kad pupa radi,iliti skut,samo skini,ne boj se nista
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju