Tehnički kutak > Tuning skutera
karburator
ivanm:
nebude mogo upalit pežoa s toliko otvorenim zrakom, dosta je jedan krug, tvornički je skroz zatvoren..
čak mislim da se i neda samo tak otpustit, uopće nema glavu, treba ga išarafit i zapilit žlijeb da se može sa šarafcigerom štelat..
govorim o pežou, ostali skuteri nemaju tak slučaj..
stark1:
ja taj saraf na dnu casice sto ga vise zavrcem vise mi curi,danas vozio skuter ide normalno,samo eto to mu curi
Punisher:
--- Citat: gigo_sf2 - 12 Rujan, 2007, 22:11:50 ---ja taj saraf na dnu casice sto ga vise zavrcem vise mi curi,danas vozio skuter ide normalno,samo eto to mu curi
--- Kraj citata ---
Da nisi puknuo čašicu... to uopće nisi trebao dirati... pogledaj ako nije pukla a i dalje curi ne znam što da ti kažem, začepi rupu sa biločime samo da ne curi više... ionako si se zeznuo...
Mr J:
--- Citat: gigo_sf2 - 12 Rujan, 2007, 22:11:50 ---ja taj saraf na dnu casice sto ga vise zavrcem vise mi curi,danas vozio skuter ide normalno,samo eto to mu curi
--- Kraj citata ---
taj vijak mora imati brtvu, ako ju nemas onda odi u zeljezariju i kupi bakrenu brtvu ili napravi od klingerita...
lokios:
jedno pitanje
neznam dali je prava tema ali evo
za stelanje karba i dobre smjese dali posoji neki nazovimo "recert" (npr. okreni dva kruga taj vijak ili tako nesta) ili sve ide onak, po zvuku probaj vozi i sli
dal pstoji neki nacin da se utvrdi dali je dobro nastelovano osim voznje pa gledanja svecice i sl
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju