Tehnički kutak > Tuning skutera

Pozdrav zanima me mišljenje o novim spuljama leovince ZXR i gianneli Rekord

<< < (10/12) > >>

funkyzg26:
još kad bi ja znao kak doč do nje i di je lol :laughing6:ja nisam imo motor jedno deset godina tak da sam zaboravio sve o njima promijenio sam jedno 5 tomosa ko klinac to sam si sve slago ovu apriliu imam tek dva mjeseca tak da ti ja nemam pojma o njoj niš zato vas tu sve pitam imam alata pun k elekrotehničar sam i paranoja me prvi put opče na njemu neš dirat da ne sj**** neš lol

cupavi:
E sory kaj upadam u temu ali ako nije tajna kolko si platio tog rekorda? ;D

CoK:

--- Citat: funkyzg26 - 07 Srpanj, 2010, 16:06:29 ---koji malossi multivar da uzmem ima 3 verzije obični,mhr ,team mhr i razlika u cijeni je par kuna ,sad sam stavio u košaricu da vidim kolko bi me to došlo od prilike variator mhr malossi piaggio 470kn,Clutch Stage6 Torque Control MKII 453 kn,
Clutch bell Stage6 Racing 241kn,Clutch springs Stage6
3 pieces, red-strong i sve3 verzije oprugica crvene naranđaste i bijele da imam s čim štelat i samo me to sve izašlo 1269 kn + dostava i još bi mu neki kevlar remen stavio mislio sam mu ja odma neki kit stavit gore al mašina ima sam 1600km pa reko budem se još vozio malo na serijali dok ju ne poderem

--- Kraj citata ---
danas si bio u skutermotu...lijepo izgleda auspuh

funkyzg26:
auspuh izgleda prejebeno samo su mi ga sam nabacili gore skinuli limič s karbe i to je to nisu ga poštelali u amitradu ,motoru koda fali benge onak koda trokira al lagano skoro pri svakom davanju gasa i zna mu se dogodit koda mu totalno nestane benge onak na sekundu motor sam stane i onda potegne sad sam uzeo veče dizne i red sponge ba bumu vidli ,uglavnom vratili su mi neispravni motor iz amitrada i još su bahati kao budu mi stavili kaj im ja kažem kad sam ih pito kad mi ga budu poštelali ja reko pa vi ste majstori kaj vi mene imate slušat ,sve bi to bilo ok da su mi staili veču diznu kak sam im reko čim mi stavljaju auspuh al nisu i sad mi vrate neispravan motor i još se bahate

funkyzg26:

--- Citat: CoK - 16 Srpanj, 2010, 20:46:44 ---danas si bio u skutermotu...lijepo izgleda auspuh

--- Kraj citata ---

kak znaš da sam bio danas u skutermotu kaj radiš tam

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju