Sportski kutak > Sve vezano za utrke

PH Skuteri - ROVINJ 29. & 30.09.2007.

(1/6) > >>

ZG Hrc:
Evo ima pravilnik i za Rovinj...   ;D

http://www.hms-moto.hr/Discipline/Minibike/2007/pravilnici/POSEBNIPvalvolinekup2007.pdf

danijel46:
                                                                                  Ajde da i ja malo pisem!

Tko je vaš Favorit u Rovinju na trci?(u r1,r2,r3 klasi) :hello:

BlitzMan:
R1 Jakovljević ili Hrc
R2 Kundid
R3 Zidarić

btw. smajiću ajd mi reci tko je slagao zipa od perkušića za zadnju trku ( Cristofolini nije sigurno)

danijel46:
Vidi mi imamo dva motora znaci cristofolinijev i jedan koji mi slazemo,a sad za trku u cakovcu smo slagali ja i jedan frend.to ti je to neznam ja od kud tebi da domagoj nije slagao motor u italiji mislim to nije ni bitno ali samo pitam? :icon_thumright:

BlitzMan:

--- Citat: danijel46 - 25 Rujan, 2007, 22:16:20 ---Vidi mi imamo dva motora znaci cristofolinijev i jedan koji mi slazemo,a sad za trku u cakovcu smo slagali ja i jedan frend.to ti je to neznam ja od kud tebi da domagoj nije slagao motor u italiji mislim to nije ni bitno ali samo pitam? :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ma ne ne krivo si me shvatio, ja sam tamo u onoj temi cakovec  rekao da za cakovec nije slagao cristofolini ;) a da je slagao pa to je istina i to se zna ( mislim na cristofolini), neznam ja kolko blokova ima on doma i od koga su samo znam da za zadnju trku cakovec nije vozio na cristofolini ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju