Sportski kutak > Sve vezano za utrke

PH Skuteri - ČAKOVEC 22. & 23.09.2007.

<< < (9/17) > >>

divljakusa:

--- Citat: danijel46 - 20 Rujan, 2007, 23:56:59 ---Super super onda se vidimo tam,ja neznam ocu vozit jel mi je puko blok jucer,mozda cu sa rezervnim vozit bumo vidili.. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ma kaj bus videl...moras....da pokazemo iskusnima kak se vozi....kad sam slazes motor....:P

eladio:

--- Citat: danijel46 - 20 Rujan, 2007, 23:56:59 ---Super super onda se vidimo tam,ja neznam ocu vozit jel mi je puko blok jucer,mozda cu sa rezervnim vozit bumo vidili.. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

kad cemo tebe predstavit na portalu?  :laughing7:

duje87:

--- Citat: divljakusa - 20 Rujan, 2007, 23:42:47 ---eh da...a favorit u openu...mi je i daniel smaić...weeeee.....decku je u splitu bila to druga utrka koju je vozio i bio treci.....a kaj se tice dal je desku iz splita motor crkao il ne...nebitno....dogadja se....mtori trebaju bit spremni za utrke....a i decko je na toj stazi odvozio.....hm.....necemo o tome....jelda....a motor nije zaribao zbog nekih tehnickih problema neg zbog nemarnosti....voznja bez ulja....

--- Kraj citata ---

loool,nije motor zariba..on je kad je zavrsila trka jos i dalje vozia na zadnje i odveza motor do doma..puka mu je blok..zobg najvece moguce gluposti,al eto..dogadja se..da nije puka..garantiran da bi bila oba 1 mista sta je i dokaza svojon voznjon

ZG Hrc:
Evo da se javim...

Stigo doma da se naspavam i sutra ujutro opet gas nazad... ;D

Bit će predobro...staza mi se baš i ne dopada...al bilo bu dobro...

Evo tolko od mene..... ...a sad na spavanje... ;D

eladio:
onda ekipa? kako je bilo ?  :prvi: :drugi: :treci: :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju