Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Pomoč...hitno.... novi problem imam ...na 30km/h pukne iz spuha i škripi ..pomoč
LoveStunt:
--- Citat: suman_aprilia - 28 Lipanj, 2010, 12:48:30 ---ako ti lupa i skripi odo cilindra moguce je da ti je radilica dobila nes kad ti je zaribo trebalo bi to provijerit tako da skines variomat i okretat rukom ventilator na paljenju i vidjet dali to ide glatko i provijeri malo usisne lamelice... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
e a kako cu znat dali mi je usis ispravan...?
SPecial:
Zacepi cijev koja je prije sluzila za dovod ulja kroz karb,jer ti ondje moze vuci falsi zrak.
Kako mjesas ulje (u kojoj mjeri)?
A to sta skripi,moguce da je ulje u rezervaru od dugog stajanja izgubilo svojstva podmazivanja,pa bi trebalo isprazniti rezervar i ponovno ga napuniti novom smjesom. Kada to budes radio provjeri dovode goriva ,pumpu goriva i sve ocisti. Sirina dizne nije tocno izmjerena,tako da trebas nabaviti drugu. Ocisti karburator,sve poslozi i daj nekome da ga postela.
suman_aprilia:
moraju ti lamelice bit citave i nesmije bit zraka između njih i plastike...
LoveStunt:
--- Citat: SPecial - 28 Lipanj, 2010, 13:26:55 ---Zacepi cijev koja je prije sluzila za dovod ulja kroz karb,jer ti ondje moze vuci falsi zrak.
Kako mjesas ulje (u kojoj mjeri)?
A to sta skripi,moguce da je ulje u rezervaru od dugog stajanja izgubilo svojstva podmazivanja,pa bi trebalo isprazniti rezervar i ponovno ga napuniti novom smjesom. Kada to budes radio provjeri dovode goriva ,pumpu goriva i sve ocisti. Sirina dizne nije tocno izmjerena,tako da trebas nabaviti drugu. Ocisti karburator,sve poslozi i daj nekome da ga postela.
[/quote
a koju diznu bi si ja trebao kupiti?
a omjer ulja mi je ....hmmm . ja kada tocim 5 litara stavim 3-4 čepa od mjesavine... dali trebam mozda vise staviti ili manje???
--- Kraj citata ---
SPecial:
Ne znam za diznu,vidi sta svi stavljaju na taj setup.
treba ti mjesavina od 3%,dakle 1,5 dcl na 5l goriva.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju