Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Pomoč...hitno.... novi problem imam ...na 30km/h pukne iz spuha i škripi ..pomoč

<< < (7/9) > >>

LoveStunt:
ljudiiiiii....!!!!  ::)
evo spustio sam iglu ..nego idem probati i nebiste vjerovali ....booooom... :'( :-[
 mjesalica je iskocila.... kako je to moguče...?
posto kada sam slagao motor...izvadio sam rezervar od ulja jer je negdje pustao...i sada na karburatoru imam samo cirijevo od goriva i vakuma... nego djete mi recite keko mi je to moglo iskociti... ???? i dlai jos sta treba biti na karbu kada si ja sam radim mjesavinu...???

LoveStunt:
evo ovako...probao sam na sve nacine sa iglom i stelanjem ali neide... kada iglu dignem i kada dobiva vise  benzina puca mu iz auspuha i neide uopce... a kada spustim onda mu  samo nekada zna pucketnuti iz auspuha ali opet neide....
sta bi jos moglo biti??? :help: :icon_scratch:
dlai ima usis kakve veze sa time...? i kako cu znat dali je ispravan...? :icon_scratch: :help:

JogFromYamaha:
pa pogle svjecicu kakva je da ti na usis vuce fels zrak bi ti se ugasio cim bi dao gasa + imal bi bijelo sivu svjecicu.
jel i ti imas keihin 13mm fergazer jer sam i ja imal taj skut pa ako se sjecam dobro je keihin gore daj reci samo koja dizna i sve to imas

LoveStunt:
ovako...karburator je original zasada...a to je delorto a sada neznam dali je 12,13 ili 14  :dontknow:

a diznus am busio sada je otprilike 85-90 (znam malo je prevelika... )  ::)   sirio sam ju sa nitima od sajle...  ;D

nego koju bi ja otprilike trebao diznu staviti ...?
e i ovo sta kazes da bi mi ako je usis otšerafljen trebao se ugasit cim se upali...    on se i ugasi cim ga ja upalim.... nekako ga uspijem dobiti ali se ugasi cim malo gas dodam... :dontknow:

suman_aprilia:
ako ti lupa i skripi odo cilindra moguce je da ti je radilica dobila nes kad ti je zaribo trebalo bi to provijerit tako da skines variomat i okretat rukom ventilator na paljenju i vidjet dali to ide glatko i provijeri malo usisne lamelice... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju