Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Imam problem za Gilerom Runner 172 malossi
DJ_Mike_August:
cak sam i svijecicu od frenda sa runnera uzo koja je dobra i stavio opet nece :'( :'( :'( :'( :'( ??? ??? ???
DJ_Mike_August:
I da neš sa kompresijom kao :S
speed:
po tvom tekstu rekao bi da ti ne radi vakum....skini dole s karba crijevo od goriva i verglaj,ak baca gorivo dok verglas on ti nije....dalje problem koji ti moze biti je falsh zrak...kad palis probaj s punim gasom....a i vidi jel ti mokra svjecica...skini je i verglaj...ne bi smjelo pljuskat van,vec lagano vlaziti
pralas:
--- Citat: abuser - 26 Lipanj, 2010, 15:34:52 ---A ti pak stalno kopiraš tuđe postove/odgovore...
Netko kaže "svjećica", odmah i ti "svjećica"...
Netko kaže "karburator", odmah i ti "karburator"...
--- Kraj citata ---
aa bkt sta se ti stalno petljas ???
a sta se prvo gleda kada skut nece upalit,lol pa naravno svjecica...
to govorim iz vlastitog iskustava,jer mi se to par puta legi na skutu dogodilo a razlog je bio svjecica...
dj:ako nema kompresije,skut nece upaliti...najbolje bi bilo da rastavis cilindar i pogledas stanje karika i dr.
ili ga odvedes u servis ili pak nekom mehanicaru da sve pregled :icon_thumright:
speed:
--- Citat: ivan pralas - 26 Lipanj, 2010, 15:46:10 ---aa bkt sta se ti stalno petljas ???
a sta se prvo gleda kada skut nece upalit,lol pa naravno svjecica...
to govorim iz vlastitog iskustava,jer mi se to par puta legi na skutu dogodilo a razlog je bio svjecica...
dj:ako nema kompresije,skut nece upaliti...najbolje bi bilo da rastavis cilindar i pogledas stanje karika i dr.
ili ga odvedes u servis ili pak nekom mehanicaru da sve pregled :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
cemu rastavlajti dok ne provjeri ovo kaj sam mu rekao????
treba dole blok skidati...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju