Tehnički kutak > Tehnička pitanja
amortizer za jet force....S.O.S
Jurica SB:
Ma nasao sam na njuskalu,traži 500 kn za polovan amortizer,sa jet forcea starog 3 god,tako da samo da rješim pare uzeti ću taj...stvarno je povoljan...jer skuter nije za vozit...
sto se tiče prijenosa koji bi mogao problem biti,prešao sam 13 500 km a na 10 500 su mjenjane rolice i pogonski vijak,bar tako piše na računu...da li može biti u pitanju remen?
dgeceg:
pa ovaj amortizer sa linka ti je i jeftiniji i po meni puno bolji od serijskog amortizera
igor.sb:
cek za 550kn imas ganc novi amort po kojem nitko nije jasio
a ti bi za 500 kupio polovni
logika?
odi kod zdenka nek ti pogleda skuter
mario_f15:
--- Citat: Jurica SB - 26 Lipanj, 2010, 22:47:46 ---Ma nasao sam na njuskalu,traži 500 kn za polovan amortizer,sa jet forcea starog 3 god,tako da samo da rješim pare uzeti ću taj...stvarno je povoljan...jer skuter nije za vozit...
sto se tiče prijenosa koji bi mogao problem biti,prešao sam 13 500 km a na 10 500 su mjenjane rolice i pogonski vijak,bar tako piše na računu...da li može biti u pitanju remen?
--- Kraj citata ---
neznam zasto to radis... ::) ::) ::)
novi je 500kn i onda si miran....
a taj ces platit 500kn i jos je polovni moze biti kao i tvoj (stari) takav, 3godine nije malo.... :icon_thumright:
uzmi novi i gotovo, miran si onda.....
naruci preko slowridera... :icon_tongue:
SlowRider:
ako remen nije mjenjan do sada onda je to sigurno razlog zasto skuter toliko ide.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju