Tehnički kutak > Injection

Gasenje u voznji svakog purejeta

<< < (4/4)

Kamba:

--- Citat: Drnda-1 - 31 Kolovoz, 2010, 20:23:01 ---ta emulzija je cest problem na injectionu .. ima navodno nesto za kupiti ili napraviti da je kao izbaciva van da se ne mora cistiti cesto..  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Ja sam se s tim zaj....... svakih 1000 km.....i uvijek je bilo samo malo(i to mu je smetalo) :angry9:

Aprilia00:

--- Citat: Drnda-1 - 31 Kolovoz, 2010, 20:01:22 ---ne vjerujem ti.. davao bi 350 eura radi gasenja 2 puta... malo mi to cudno
znaci 700 eura je spucao radi bobine od 20 eura?

--- Kraj citata ---
pa tjera li te netko da mi vjerujes? to sto je covjek bio Gospodin i nije znao niss oko motora znao je otrat majstoru da mu promjene cilindar.. a on se gasio svakih nekoliko kilommetera!¨!!!

Drnda:

--- Citat: Aprilia00 - 31 Kolovoz, 2010, 20:49:08 --- pa tjera li te netko da mi vjerujes? to sto je covjek bio Gospodin i nije znao niss oko motora znao je otrat majstoru da mu promjene cilindar.. a on se gasio svakih nekoliko kilommetera!¨!!!

--- Kraj citata ---
onda je trebao svako tih nekoliko km kupovati novi cyl jer jbg, ugasi se i novo ide  :dontknow:

Iwo SR Tuono:
Vezano za gašenje u vožnji,nemojte pričati gluposti nego pomozite čovjeku.

Neznam kako se gasi ali ako na trenutke ostaje bez gasa onda je svjećica,stavi iu24 i vozi se

ako se baš ugasi ugasi to je i meni događalo, najčešće od vibracija injektor ili raspršivač ili negdje neki konektor se popusti i tu ostane skuter bez struje.To je ono što ti majstori neće napraviti nego moraš sam, kontakti moraju biti čisti i čvrsti jer inače skuter ne radi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju