Tehnički kutak > Tuning skutera
SYM JET SPORT
igor.sb:
--- Citat: pitaNS - 06 Travanj, 2008, 11:39:10 ---pazi ovako, sa lakšim rolnicama tim 5,5 il 5gr možeš dobiti samo na ubrzanju ali krajnju ne možeš pomeriti s lakšim rolnicama
--- Kraj citata ---
on ima spuh kod njega to ne vazi
lakse role ubrzanje, teze krajnja TO NE POSTOJI :icon_thumright:
vlatko:
E ovako!!!
Stavio sam rolni od 5.5 gr. i ubrzanje je puuuuuno bolje...kad dam full gas obrtai uvjek su na 8000 ne padaju, za razlika od pretohdnih rolni kad dam full gas nakoj 2-3 sek. padaju obrtai na 7000-7500 i treba vreme da motor ubrza bolje...ali max. brzina ostala je ista oko 67-69 km/h. Dali mozda ima veze to sto prosli put sam stavio nekoe valvloline ulje (ljudi kazu da je sranje)?
cvele60:
Prvo ulje nema veze sa brzinom.PROVERI ko sto sam ti u jednom postu rekao dokle ti se penje remen u
variomatu[ona fora sa markerom] :icon_thumright:
vlatko:
E ovako. Imam mali problem. Na moj sym imam tecnigasom sa 5.5 gr rolni. Na startu skuter vrti nenormalno na 8.500 obraju a ustvari vrti u mesto ne ide. Imam frend koj ima isti sym ko moj sa fabricki spuh i on na start je brzi od meni, tek posle stizem.
A kad sum imao rolni koju su mi dali sa tecnigasom ni sam bio zadovoljan od performanse.
Jos nesto. Krajna brzina je ostala ista, a koj pitam koliko ide sym sa tecnigasom kaze oko 74km/h
Evo video http://youtube.com/watch?v=TVxAA05STPo
Molim za pomos!:)
MaLi_OdvALjivAc:
lose nesto mnogo, imas rupu kod 40+ ja mislim
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju