Tehnički kutak > Tuning skutera

SYM JET SPORT

<< < (8/13) > >>

Drnda:
trebalo bi ti odgovarat to ulje, iako mi je cijena bas jeftina za full sintetiku :dontknow:

vlatko:
Koj spuh bolje odgovara za sym? Tecnigas next r ili Leovince zx?

vlatko:
Prije 3 dana uzmio sam Tecnigas Next R. Ima super ubrzanje i start ali maksimalna brzina je losa!!! 67km/h i ne ide vise. Uvjek 67 ni km/h poveke. Dali mozda ima blokada? Help!!

ChRiStIaN:

--- Citat: vlatko - 23 Ožujak, 2008, 10:13:27 ---Prije 3 dana uzmio sam Tecnigas Next R. Ima super ubrzanje i start ali maksimalna brzina je losa!!! 67km/h i ne ide vise. Uvjek 67 ni km/h poveke. Dali mozda ima blokada? Help!!

--- Kraj citata ---

Nazalost krajnje neces dobit bas...ja sam na SYMa bil stavil isto tecnigas il koji god da stavis brzine neces dobit...al nek ti bude utjeha da ti sat ne laze puno, mozda 1 il 2 km/h...

zute federe na kuplung stavi, serijala centralni ostavi i 2 grama lakse rolice pikni

vlatko:

--- Citat: KicHo7 - 23 Ožujak, 2008, 11:22:38 ---
--- Citat: vlatko - 23 Ožujak, 2008, 10:13:27 ---Prije 3 dana uzmio sam Tecnigas Next R. Ima super ubrzanje i start ali maksimalna brzina je losa!!! 67km/h i ne ide vise. Uvjek 67 ni km/h poveke. Dali mozda ima blokada? Help!!

--- Kraj citata ---

Nazalost krajnje neces dobit bas...ja sam na SYMa bil stavil isto tecnigas il koji god da stavis brzine neces dobit...al nek ti bude utjeha da ti sat ne laze puno, mozda 1 il 2 km/h...

zute federe na kuplung stavi, serijala centralni ostavi i 2 grama lakse rolice pikni

--- Kraj citata ---
Pa kad imav giannelli (sport pro 6), top speed bio je 74-75 sa 5.5 gr. rolni (made in taiwan)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju