Tehnički kutak > Tuning skutera
SYM JET SPORT
vlatko:
--- Citat: igor.sb - 20 Siječanj, 2008, 14:47:06 --- :dontknow:
jel uspije navuc 75-80 sa svojom kratkom getribom
--- Kraj citata ---
Sta je to kratkom getribom???
igor.sb:
--- Citat: vlatko - 20 Siječanj, 2008, 14:56:54 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
lol
prijenos, koliko znam sym-ovi imaju nesto kraci prijenos zarazliku od drugih masina
tj. sto kraci prijenos/getriba to je max brzina manja
pa te zato pitam koliko uspije navuci sa spuhom tj. koliko je kad je bio seriski isao max
:icon_thumright:
zoki_NRG:
iznenadilo me, lijepo izgleda, samo sta ne kuzim zasto stavljaju na motore jos uvijek bubanj koji je odavno izaso iz mode
vlatko:
--- Citat: igor.sb - 20 Siječanj, 2008, 17:34:19 ---
--- Citat: vlatko - 20 Siječanj, 2008, 14:56:54 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
lol
prijenos, koliko znam sym-ovi imaju nesto kraci prijenos zarazliku od drugih masina
tj. sto kraci prijenos/getriba to je max brzina manja
pa te zato pitam koliko uspije navuci sa spuhom tj. koliko je kad je bio seriski isao max
:icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Aaaaaaaaa :)
Epa so fabricki spuh max speed 67-70 sad so giannelli 75-78 km/h i puuuuuuuno bolje ubrzanje.
Prije 0-50 za 10 sek. sad od 0-50 za 7-8 sek.
A sta je so prenos ne kuzim? Kako da napravim da bi motor ide bolje, da staviti mozda malossi multivar, ili smeniti rolni koju su 5.5 gr.?
igor.sb:
prijenos/getriba zubcanici primarni i sekundarni svaki skuter ih ima kod zadnjeg tocka, oni ti tocak pokrecu :happy6:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=1093.0
nema za syma malossi multivar jedino polini speed control..s njim bi dobio linearnije i malo bolje ubrzanje mozda i koji km krajnje brzine
a jos bolje ubrzanje bi naravno imao stavljanjem kita (70ccm) al to opet povlaci sa sobom druge djelove....veci karb, sredit radilicu tj. lezajeve nove ako imas puno km...bla bla
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju