Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Pula 27.6.2010.

<< < (3/5) > >>

ChRiStIaN:
bio ja juce na tome...nije bilo skutera da...supermoto samo! Al ono, bar sam malo Pulu vidio :D

benelli:
ful mi je žao šta nisam stigo doči to pogledati,još jedan frend je bio sa vespom jer su imali neki susret pa je reko da su vozili po stazi i da je došo prvi u svojoj klasi

DevMichele:

--- Citat: benelli - 28 Lipanj, 2010, 11:28:50 ---ful mi je žao šta nisam stigo doči to pogledati,još jedan frend je bio sa vespom jer su imali neki susret pa je reko da su vozili po stazi i da je došo prvi u svojoj klasi

--- Kraj citata ---
@cristian mogo si se javit pa bi i popili cugu :S

@benelli oni su se vozikali laganini nisu ganjali ko sivonje jbt jos da polupaju vespu koju cuvaju 30godina haha

ChRiStIaN:
moj posjet je bio vise poslovne naravi, imao sam sastanak tamo jedan a utrka pogledao svega 15 minuta, ostalo vrijeme sam proveo u hotelu u gradu na sastanku :/

al vrijedi za ubuduce ;)  :icon_thumright:

benelli:

--- Citat: DevMichele - 28 Lipanj, 2010, 13:47:41 ---@cristian mogo si se javit pa bi i popili cugu :S

@benelli oni su se vozikali laganini nisu ganjali ko sivonje jbt jos da polupaju vespu koju cuvaju 30godina haha

--- Kraj citata ---
pa nisam ja reko da su se ganjali ko sivonje nego da su vozili po pisti i da je bila kao neka utrka,uglavnom neki dosta važan čovjek bio je tamo šta ima veze sa vespom i za ove prastare vespe davao neke licence ili tako nešto to je bila svrha njihovog meetinga a ne trka

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju