Tehnički kutak > Tehnička pitanja

stelanje aeroxa

<< < (2/3) > >>

armin_aeroxxx:
i zani ma me imam polini variomat polini valjci 4.1gr malosi zuti centralni i malosi plavi mali federi ali nemam bas start sta bi trebao staviti za bolji start

pralas:

--- Citat: armin_aeroxxx - 25 Lipanj, 2010, 00:33:28 ---a kad bi skinuo gljivu koja dizna onda od prilike

--- Kraj citata ---
ako skines gljivu i vratis airbox,mislim da bi onda ova dizna bila ok,i da skut ne bi dobivao previse zraka...
ali moras probati....

armin_aeroxxx:
vratio sam airbox i stavio diznu 90 i radi normalno samo lergas ne mogu smanjiti nikako....

armin_aeroxxx:
imam jedan problem imam karb 22 dallorto i dizna 95 seriski airbox ali ler gas ne mogu mogu smanjiti nikako neka mi neko pomogne hitno zahvaljujem

vktr:

--- Citat: armin_aeroxxx - 26 Lipanj, 2010, 01:02:05 ---imam jedan problem imam karb 22 dallorto i dizna 95 seriski airbox ali ler gas ne mogu mogu smanjiti nikako neka mi neko pomogne hitno zahvaljujem

--- Kraj citata ---
da ti nije prezategnuta sajla pa je cjelo vrijeme pod gasom laganim??? skini filter i pogledaj dokud spušta klipić, pogledaj jel opće klipić dodiruje šaraf za štelanje lera....ak niije to problem onda ćeš morat veću diznu za ler uzet

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju