Tehnički kutak > Tehnička pitanja
kako uklonit hrdu s spuha
JogFromYamaha:
ma ja cu samo uzet onaj nastavak za busilicu na kojem je cetka i s njom ju dobro procistit da se svjetli zeljezo, malo antikoroziv farbe i dok se osusi lak za auspuh.
iako taj lak za apuh je kod mene drzao oko 2 tjedna i onda se opet grana vidla a farbe nigdje a radio sam kako na kantici pise
Nabukodonozor:
.. šmirgl,wd40,benzin,suha krpa i par premaza i montiraj nakon 1h i pali pilu da se zapeče ..
kakva kantica ??? to ni dobro ..
JogFromYamaha:
pa mislio sam na kanticu od spreja za spuhove
a cudo koje sam kupio je onaj sprej za KTM i 150ml sprej kosta 110kn
a traje 2 tjedna i vec vidim granu od spuha.
a na spreju pise nanjeti na cistu povrsinu, cekati pola sata da se osusi i tako jos 2 puta da budu tri sloja cekati 12 sati da se osusi i onda voziti
i tako sam i radio i farba izgori
vladic:
Solna kiselina ne može auspuhu napraviti nis ali nece niti pojesti hrđu.Ima za kupiti u boje i lakovi tekucinu koja se nekad zvala ANTIKOROZIN,mislim da se sad nekak drukcije zove, ali znaju to oni u ducanu.
lunic:
Solna skida hrđu, ali samo sloj ciste hrđe. Ako ti je samo povrsina zahrđala nece ti ju ocistiti 100%. Uvijek ce ostati mrlja i pokoji dijelic zahrđale povrsine u strukturi. Ja si inace kupujem u bojama i lakovima ''Fero san'', litarska boca sva u smeđo upiturana. Za sad radi svoj posao.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju