Općenito > Generalno o skuterima
Aprilia SR50 morini
Iwo SR Tuono:
--- Citat: walkay - 24 Lipanj, 2010, 21:31:16 ---Ako mislis voziti 50 ccm onda kupi, ako mislis staviti kit 70 ccm onda minarelli!
--- Kraj citata ---
čim je ova izjava izazvana ::) ::)
ovaj na SRki ima duži prijenos od onog na suzukiju i ide 80 po satu, i više
aprilia area 51:
ja imam taj motor i imam malossi sport zx multivar fly i 17,5 motor ide fenomenalo uvjek pali sve pet za sada nemam losi vjeti o toj masini sve super
zukaBoy:
Znaci da uzimam nije los,jer kakav ja i mid race,mozda kad kupim neki base i to je to.Hvala vam puno :icon_thumright:
Peksy:
--- Citat: aprilia area 51 - 24 Lipanj, 2010, 22:56:13 ---ja imam taj motor i imam malossi sport zx multivar fly i 17,5 motor ide fenomenalo uvjek pali sve pet za sada nemam losi vjeti o toj masini sve super
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
aprilia area 51:
--- Citat: zukaBoy - 27 Lipanj, 2010, 09:18:48 ---Znaci da uzimam nije los,jer kakav ja i mid race,mozda kad kupim neki base i to je to.Hvala vam puno :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pa i nemas bas neki izbor midrace kitova za tu masinu...uzmi base kit malossi sport ili tako nesto uzmi si prenose sporske znaci kvacilo vario remen neki usis karb 17,5 ili 19 i neki spuh mozes zx, laser x-pro, tecnigas next-r, yasuni z, yasuni r, tecnigas rs-2...najbolje bi bilo yasuni r ili tecnigas rs-2...al nista neces fulat ni sa ovim ostalima ja imam zx i ide motor vise nego dobro....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju