Tehnički kutak > Tuning skutera

koji primar. i sekundar. na f12 ac?

<< < (3/5) > >>

animatrix:
jel se motor vrti do tih 50 ili je na niskim okretajima? jel na tih 50-60 okretaji padnu i kao da je u rupi?

walkay:
Ma to je glupost, imas Corsu gore a ne moze izgurati duzi prijenos, daj...! Taj skuter nije postelan 100% pa base kit moze izgurati duzi prijenos kako treba ako je postelan a ti imas Corsu! Ja imam na base kitu +18% produzenje i ide kako treba!

Iwo SR Tuono:

--- Citat: walkay - 24 Lipanj, 2010, 20:11:00 ---Ma to je glupost, imas Corsu gore a ne moze izgurati duzi prijenos, daj...! Taj skuter nije postelan 100% pa base kit moze izgurati duzi prijenos kako treba ako je postelan a ti imas Corsu! Ja imam na base kitu +18% produzenje i ide kako treba!

--- Kraj citata ---
točno sam to mislio napisat, ma i malo optimističnija serijala s auspuhom izgura duži prijenos

ova corsa bi trebala ić ko metak al tu je očito da netko treba uzet stvar u svoje ruke i naštelat to od samog prijenosa preko karba itd jer je vjerovatno skuter raštelan čim mu umre na 50 km/H

marin18:
ok pomogli ste,a sta mislite da su role teske 5,6 su ???

animatrix:
jel motor ima okretaja kroz ubrzanje ili je onak, tih?
koji je auspuh uopce gore?
stavi lakse rolice i mijenjaj ih dok ne pocne hvatati... trebao bi jako dobro ici

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju