Tehnički kutak > Tehnička pitanja
MATERIJAL ZA PRIGUSIVAC U SPUHA
elko king:
aerox vuna ide oko prigusivac mene interesuje od kojeg se materijala izraduje cev ona supljikasta razumes
Aerox007:
--- Citat: elko king - 23 Lipanj, 2010, 18:17:43 ---aerox vuna ide oko prigusivac mene interesuje od kojeg se materijala izraduje cev ona supljikasta razumes
--- Kraj citata ---
aha...moja isprika :notworthy:
vjeko86:
misliš na onu unutar prigušivača,hm,ja sam radio par auspuha i prepakiravao prigušivače,i ja sam tu cijev pravio od lima s
rupicama ( perforirani ) zbigovao ga,oblikovao još malo oko cijev takvog promjera i zavario po sredini,
materijal od kojeg je taj lim ti je neki obični,čak ako nije i crni lim ( inače po struci strojar a ne zna od kojeg je materijala,LOL)
a vanjska cijev je išla od prokroma ( INOX ) i to onaj od lojeg se rade ograde :toothy9:
:icon_thumright:
elko king:
vjeko jasno sve stari samo sto tog lima ja ne mogu naci jebes mu mater meni samo ta cev unutra treba jer prepravljam serijal.neki mi kazu od aluminija da uzmem tu cev unutra sta kazes
ToNYGP1Racing:
--- Citat: elko king - 23 Lipanj, 2010, 21:40:56 ---vjeko jasno sve stari samo sto tog lima ja ne mogu naci jebes mu mater meni samo ta cev unutra treba jer prepravljam serijal.neki mi kazu od aluminija da uzmem tu cev unutra sta kazes
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju