Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Usporedba stage 6 pro i TP narda

<< < (3/5) > >>

svbeljan:
vidit cemo  :toothy10:
meni je malo pustao top di se spaja sa spuhom i sam top je malo pušto pa možda zbog toga :D
nadam se ^_^
jer ce me susjedi objesit
vec sad furam teleskopsku pod sicem -.-

pralas:
izmedu ta 2 spuha definitivno nardo,due+ i nardo je ubojita kombinacija... :icon_thumright:
neka susjedi pizde,barem te nece moci stici :laughing7:

svbeljan:
al moram proć kraj svih......još uzbrdica pa ga ne silijem na pol gasa......i tako mi jedan dan proletila jabuka kraj glave  :icon_scratch:
ja stanem živčan i uletim u dvorište i susjed nadrkan kao šta ti nije moja žena rekla da središ taj auspuh(a naravno nije)
i na kraju ženu sprdali :D
Žene sve zakuhaju  :jerk:

luna500rr:

--- Citat: svbeljan - 25 Lipanj, 2010, 00:27:17 ---al moram proć kraj svih......još uzbrdica pa ga ne silijem na pol gasa......i tako mi jedan dan proletila jabuka kraj glave  :icon_scratch:
ja stanem živčan i uletim u dvorište i susjed nadrkan kao šta ti nije moja žena rekla da središ taj auspuh(a naravno nije)
i na kraju ženu sprdali :D
Žene sve zakuhaju  :jerk:

--- Kraj citata ---

Pa čemu služi kaciga ::)

;D

pralas:
ma takvi su susjedi,kad njihova djeca neko sranje naprave nikom nista a cim ti napravis onda ne mogu sutit :angry7:
znam kako ti je,ja na srecu imam base spuh i opet mi susjedi gledaju kroz prozor a neki cak i policiju zovu,sta bi tek bilo da imam narda :laughing3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju