Tehnički kutak > Tuning skutera

kinez

<< < (7/9) > >>

tonni17runner:

--- Citat: Luka 0101 - 22 Lipanj, 2010, 16:20:54 ---nisam ja skrenuo sa teme nego se ti pravis pametam i pricas gluposti..
i ja sam te samo pitao da mi obrazlozis izjavu o tome kak se sa kineznom nemoze nista napraviti..

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

Luka 0101:

--- Citat: animatrix - 22 Lipanj, 2010, 16:19:09 ---podsjeca na mjesec - luna  ;D

--- Kraj citata ---
  :toothy3:

wonderkid:
luna je solidan kinez,vrlo dobar u odnosu na druge kineze,prvo sto bi na njoj trebalo napraviti je prosiriti ispuh jer to nije normalno kako to izgleda,onda mu stavit spuh tipa leo tt uz zute oprugice kvacila i zuti centralni te rolice 3,5 grama i bilo bi pozeljno u ovom vremenu stavio onaj usisnik pod 90 da se bolje hladi i ne izgube performanse nakon kakve 10 minutne voznje kad dode sad toplo vrijeme,to je po meni prvo kaj bi napravil i to kad kupujes sve polovno izaslo bi te oko 700kn po mojoj procjeni i imas motor koji je ravnopravan jednom roxu,gileri,piaggu,sru i tako

ghostride666:

--- Citat: wonderkid - 22 Lipanj, 2010, 16:29:25 ---luna je solidan kinez,vrlo dobar u odnosu na druge kineze,prvo sto bi na njoj trebalo napraviti je prosiriti ispuh jer to nije normalno kako to izgleda,onda mu stavit spuh tipa leo tt uz zute oprugice kvacila i zuti centralni te rolice 3,5 grama i bilo bi pozeljno u ovom vremenu stavio onaj usisnik pod 90 da se bolje hladi i ne izgube performanse nakon kakve 10 minutne voznje kad dode sad toplo vrijeme,to je po meni prvo kaj bi napravil i to kad kupujes sve polovno izaslo bi te oko 700kn po mojoj procjeni i imas motor koji je ravnopravan jednom roxu,gileri,piaggu,sru i tako

--- Kraj citata ---

ti si skrenuo s teme čovjek je pitao za yamasakia 2t 50ccm, a ne za lunu :icon_thumright:

Luka 0101:
ista masina je u pitanju

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju