Tehnički kutak > Tuning skutera
kinez
tonni17runner:
--- Citat: Luka 0101 - 22 Lipanj, 2010, 16:05:27 ---pa lijepo te molim da mi kazes zasto se iz kineza nemoze puno izvuc.. jer ja zbilja neznam..
ako kazes takvu izjavu onda valjda imas i argumente za podkrijepit istu.
i btw decku nisi nikakav savjet dao..
--- Kraj citata ---
kako ne dices bolji savjet..
argumente bas i nemam neke...al znas i sam da se nemoze puno... pa taj kinez bi na stoji skako nebi ga mogo spojit s cestom..inace ovaj sto sam vozio baca na sve strane od nestabilnosti..
animatrix:
to nema veze s onim o cem se prica
tonni17runner:
--- Citat: animatrix - 22 Lipanj, 2010, 16:10:37 ---to nema veze s onim o cem se prica
--- Kraj citata ---
pa istina da smo amlo s teme pobjegli..
cameosb:
nikad kraja ovakvoj priči, neka autor napise koliko para b mogao uloziti pa ćete znati na čemu ste i sto savjetovati, ovako se mozete samo prepucavat
Luka 0101:
--- Citat: tonni17runner - 22 Lipanj, 2010, 16:07:25 ---kako ne dices bolji savjet..
argumente bas i nemam neke...al znas i sam da se nemoze puno... pa taj kinez bi na stoji skako nebi ga mogo spojit s cestom..inace ovaj sto sam vozio baca na sve strane od nestabilnosti..
--- Kraj citata ---
decko je pitao sta da napravi da poboljsa perf. skutera i nisi mu dao odg. kako nego si se isao pravit pametan ali nema veze.. naucit ces...
back OT.
ako ne mislis ulagat u skuter tesko da ce ti ic 80 po gps.u a i po vuri.
mozes skinuti cil, poturpijati kanala, obavezno prositiri ispusni kanal jer je on cijeli zastopan.
mozes se igrati sa prijenosom al bez love nema nista..
za 1000 kn mozes si slozit skut da ide pristojno..
kupis spuh neki base rabljeni, neki base kit, bar on nije skup u danasnje vrijeme, frknes vecu diznu u frgu, ustelas prijenos i to ti je to...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju