Tehnički kutak > Tuning skutera
Ma stvarno mi nije jasno....
DUBrawa:
da kužim.... :icon_biggrin: . Gle Ovako da skratim. Stavim gljivu motor ide dosad kojih 60 i napravi ko da sam okreno ključ na 2 sek uspori na kojih 58 i oped.... Kad ne stavim uopče ikakav filter motor vozi normalno.....
igor.sb:
a jel se gusi ili trokira
kad dođe do 60, pa se ne pomakne, pa speed padne na 58
DUBrawa:
--- Citat: igor.sb - 08 Rujan, 2007, 23:37:34 ---
kad dođe do 60, pa se ne pomakne, pa speed padne na 58
--- Kraj citata ---
E baš to!!!!!! Dode do recimo 60 i stoji na 60 kojih 2 sek i uguši se i padne na kojih 58 i oped ponovljen ciklus :toothy3: . I jos nesto taj "ciklus" je puno raniji ak slucajno predem preko male grbe ili rupe. Znaci cim predem preko neke grabe na cesti skoro svaki put se ugusi. A dok nema graba onda ova prica sa 60 ....
vpucko:
--- Citat: igor.sb - 08 Rujan, 2007, 20:00:14 ---
--- Citat: vpucko - 08 Rujan, 2007, 19:48:21 ---stavi manju diznu onda, ako ti bez gljive ide, a sa gljivom se gusi!!!
--- Kraj citata ---
dubrawa prica gluposti
kake su to sheme da mu se sa gljivom gusi, i onda zapali vunu u zicanoj gljivi i onda se ne gusi
i kako manju diznu ako mu se gusi sa gljivom?
pa vecu treba
--- Kraj citata ---
kak oveca ako bez gljive ide dobro znaci puno zraka dobiva, kad stavi gljivu znaci manje zraka dobiva pa jer nije logicno onda manja dizna jer dobiva vise goriva???
igor.sb:
--- Citat: vpucko - 09 Rujan, 2007, 02:44:05 ---
--- Citat: igor.sb - 08 Rujan, 2007, 20:00:14 ---
--- Citat: vpucko - 08 Rujan, 2007, 19:48:21 ---stavi manju diznu onda, ako ti bez gljive ide, a sa gljivom se gusi!!!
--- Kraj citata ---
dubrawa prica gluposti
kake su to sheme da mu se sa gljivom gusi, i onda zapali vunu u zicanoj gljivi i onda se ne gusi
i kako manju diznu ako mu se gusi sa gljivom?
pa vecu treba
--- Kraj citata ---
kak oveca ako bez gljive ide dobro znaci puno zraka dobiva, kad stavi gljivu znaci manje zraka dobiva pa jer nije logicno onda manja dizna jer dobiva vise goriva???
--- Kraj citata ---
to je logicno, i ima smisla sto si rekao
samo sto se takve stvari desavaju dubrawi a to nije logicno
ja sam samo rekao jer je i normalno ako se gusi sa gljivom da treba veca dizna
ne vezano ovo u njegovim kombinacijama full gljiva, i spaljena vuna u gljivi...zisku
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju