Tehnički kutak > Tehnička pitanja

C30 na MKPR 2

<< < (4/5) > >>

mhr-team:

--- Citat: gumy - 22 Lipanj, 2010, 20:04:18 ---ja sam imao roosta na due plusu pa je radilo, al ne treba pretjerivati s auspuhom jer onda to postane nevozljivo

--- Kraj citata ---

u kom smislu nevozljivo  ;D
zbog visokih okretaja pa se diže na startu na zadnjak ili zbog zvuka?  ;D

gumy:
pa eto primjer, due sa standardnim tajminzima i roost, ispod 12000 okretaja nisi imao šta tražiti, radno područje je bilo u nekih 1000 okretaja (znači od nekih 12000 do 13000-13200)
dizanje na zadnji u startu moš zaboraviti ak nemaš najnajtvrđe oprugice na kvačilu
a onda moš zaboravit da ćeš kreniti ispod pola gasa
znači to ti je onda ili ful gas ili ništa
a opet kolko će to onda sve trajati ti je pitanje

2TDottore:

--- Citat: gumy - 23 Lipanj, 2010, 02:50:56 ---pa eto primjer, due sa standardnim tajminzima i roost, ispod 12000 okretaja nisi imao šta tražiti, radno područje je bilo u nekih 1000 okretaja (znači od nekih 12000 do 13000-13200)
dizanje na zadnji u startu moš zaboraviti ak nemaš najnajtvrđe oprugice na kvačilu

--- Kraj citata ---

tocno to....meni sad MKPR2 u kombinaciji sa team2 vrti kroz ubrzanje izmedju 12500-13200...isto krece s pola gasa na jedno 7500 i normalan start bez dizanja na zadnji je skoro pa nemoguc...

Crazy Kuree:

--- Citat: gumy - 23 Lipanj, 2010, 02:50:56 ---pa eto primjer, due sa standardnim tajminzima i roost, ispod 12000 okretaja nisi imao šta tražiti, radno područje je bilo u nekih 1000 okretaja (znači od nekih 12000 do 13000-13200)

--- Kraj citata ---
i ja potvrđujem  :glasses9: na c16 klip voli puknit a gdje na c20 al dobro to i jest takav auspuh s kojim nemožeš očekivat neku veliku kilometražu

Josip:
imam na roxu c21 i tu kitu od metar, i ljube se ko budala i triska, tu je jos i mikuni 24, overrange i tako, samo ispoliraj ispuh  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju