Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Što je ovo na kitu?

<< < (2/4) > >>

marin-w:

--- Citat: dzeky - 21 Lipanj, 2010, 15:20:36 ---sad sam uspio nekako nac,ivan je u pravo sto se tice prve slike,da tu id pipak za grijanje karba. Ali kako cu ja zasarafit termostat kad nemam na njemu rupuce,da ga samo stavim ;D

--- Kraj citata ---

Dva sarafa ga drze,nema rupica na termostatu  :nono: !

Stavi ga unutra i zasarafi dva sarafa sastrane pa ce ti bit jasno  :icon_thumright:!

SlowRider:

--- Citat: dzeky - 21 Lipanj, 2010, 15:20:36 ---sad sam uspio nekako nac,ivan je u pravo sto se tice prve slike,da tu id pipak za grijanje karba. Ali kako cu ja zasarafit termostat kad nemam na njemu rupuce,da ga samo stavim ;D

--- Kraj citata ---

je, a gdje je onda drugi pipak za grijanje karba? Inace pipci za grijanje karba su upresani, ne serafe se.

marin-w:

--- Citat: SlowRider - 21 Lipanj, 2010, 16:35:04 ---je, a gdje je onda drugi pipak za grijanje karba? Inace pipci za grijanje karba su upresani, ne serafe se.

--- Kraj citata ---

Ja bi reko da tu ide vijak za odzracivanje ili kakav sigurnosni ventil ako zablokira termostat   :icon_scratch: !
Mislim da za grijanje idu dvije cijevcice sa glave na karb  :icon_scratch:,a ti imas samo jednu pa ja mislim da nije za grijanje !

gokiSP:
Za grijanje karba ne idu obe cjevčice s glave, jedna je na glavi, a druga negdje oko pumpe

igor.sb:

--- Citat: gokiSP - 21 Lipanj, 2010, 16:58:42 ---Za grijanje karba ne idu obe cjevčice s glave, jedna je na glavi, a druga negdje oko pumpe

--- Kraj citata ---

minarelli ima tako kako rece marin-w

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju