Tehnički kutak > Garaža
EX - TOMOS BTn
frki96:
decki oprostite ako upadan ko budala ovde al u vezi ovog bt-a sada je kod mog prijatelja sredio ga neki decko iz rijeke tj okolice kolko se sijecam i proda ga za 4000kn masina je od elektrona 90 sada na njemu i mat crni je tip top
marin-w:
Taj motor ti je sa Krasice i bio je plavi,onda je zavrsio na Cavlima di ga je decko sredio i bio je crveni te sam ga ja kupio od njega i bio je u Jadranovu. Zatim sam ga ja prodao u Smriku pa se vratio u Jadranovo i zatim nemam pojma di je zavrsio ... Mislim da sam ga ja prodao 2004god ,2005 ne sjecam se vise tocno ....
Zika:
nabavi mu original njegovu masinu,od bt-a i to je to :icon_thumright:
frki96:
prodaje se za 4000kn sta je po meni previse.. da to je taj motor isli smo u rijeku po njega jos ovo lito :headbang:
marin-w:
--- Citat: frki96 - 20 Ožujak, 2012, 12:22:12 ---prodaje se za 4000kn sta je po meni previse.. da to je taj motor isli smo u rijeku po njega jos ovo lito :headbang:
--- Kraj citata ---
To nije bilo jako dugo registrirano....svjetla,zmigavci su bili nula bodova. Pitanje je dal to vrijedi 2tkn a kamo 4 :dontknow:
2500kn sam ga ja platio....prije 10 godina a onda je bio metak samo svijetla i zmigavci nula bodova....reg ga nisam nikad
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju