Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Pomoć...

<< < (2/2)

Dino-X race:
Još nečiji prijedlog možda...?  ;D

Iwo SR Tuono:
zašto ti je mjenjan čok?

vjerovatno ti je "serviser" poremetio karb kod promjene čoka, bogzna šta je radio s njim

Dino-X race:
krepo mi je čok, skuter je jako teško palio gotovo nikako...sad pali ko beba. poremetio ga je da malo, bio je uštiman da bolje nije mogo a on je otvaro karburator i čistio, propuhivo...sve je otvaro u biti i pregledo a ovo mi je zaboravio uštimat a ja nisam ni mislio na to tamo...i sad ga j***. a bio sam s njim cjelo vrjeme i gledo šta radi i nisam ja nezadovoljan s njim, super je čovjek napravio samo mi nije smjesu nariktao. a ja nikako ju uštelat da bude ko prije servisa, tad je svječica bila lagano ciglaste boje i suha ko barut, super je izgaralo a sad ju čađi...vidjet ću kako će bit sad poslje zadnjeg naštimavanja, nisam se ni vozio zbog kiše.  :)

Dino-X race:
Danas bio kod servisera, naštelo mi je smjesu valjda dobro, mada mi skut kad dajem gas za kretanje ne primi ga svaki put odma nego nekad kao "proguta" i nakon sekundu dvije povuče...neznam zašto to? Kaže mi on da se ne zamaram s time i da ne prčkam više po smjesi nego da se samo vozim,hehe...da je skut u super stanju i da ljepo radi.
Sad vozim tako kako je (mislim dobro je sve) a na sljedećoj plaći ide gore auspuh, federi kvačila novi i rolice....  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju