Tehnički kutak > Tehnička pitanja
KOLIKO KM PRIJEC KADA SE STAVI KIT???
cvele60:
Ovo stoji u uputstvu za montazu malossi gusa...koji bre 300-400-500km....
RUNNING IN
After fitting the kit it is advisable not to press more than halfway on the accelerator and not to exceed 6.000 rpm for the first 40-60 minutes of running.
After this time the running in stage may be considered complete.
If these instructions are followed the engine can begin to give excellent performance.
Ovako sam ga razradio za jedno popodne...sad ima oko 15000 i ko nov...samo stoji za rezervu ako s6 za**e :icon_biggrin:
Drnda:
--- Citat: Miroslav Kamba - 21 Lipanj, 2010, 18:22:33 ---...bitni su samo okretaji....da se ne vrti previše dok se razrađuje....ne?
--- Kraj citata ---
da , ja inace kada tako rastavljam, povisim ler malo, i ugrijem i ohladim 2 puta i onda u 10 km variras sa gasom, tj postupno ga pojacavas do full gasa, i kada si dosao do full gasa onda je razradjen..
wonderkid:
evo moja razrada gus kita,1x paljenje i hladenje i 60km voznje sa pola gasa i otvorio termogrupu nakon 1000km i nema nigdje riseva
suman_aprilia:
ajde molim te evo stavi roline od 50 grama i zaleti se 100kmh i vidje ces di ce ti klp zavrsit u guzici ko i meni!!!
Aerox007:
evo moja stvarna razrada kita...
Slozili, upalili i grijanje 10-15 minuta uz lagano turiranje, zatim lagana voznja do 55-60km/h tako 100km i 2 puta sam sve ukupno stisnuo ful gas na 5 sekundi...
evo vec 6000km bez otvaranja vozim i nema nikakvih problema :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju