Tehnički kutak > Tehnička pitanja

di su blokade na apriliji sonic

(1/4) > >>

JogFromYamaha:
Evo zanima me konkretno di su blokade na apriliji sonic 2002 godiste
nije na variomatu
nije na fergazeru
auspuh je rezonantni
cudo nejde preko 53
vuce izvrsno od 0 do 50 ali nece dalje
kolko  ja znam minarelli nema blokirani cdi, dali je na njoj mozda to u pitanju ili ima jos negdje?

SlowRider:
koliko fali remenu do vrha variomata i ide li skuter u okretaje kada je na max. brzini od 53km/h?

JogFromYamaha:
ne gle remen se dize skros do kraja bas sam gledao dok sam otvarao variomat i sve
ali on vrti do 50 na kakvih 7500 obrtaja i ubrzava fakat vise nego dobro
a na 50 do 53 mu padnu obrtaji i jednostavno na 53 se mozda vrti na 6000 obrtaja
jednostavno ko da odustane
a remen je nov (ima 1200km), utezi su novi i originalne tezine samo je malossi bijela centrala i bijele suste kuplunga

SlowRider:
znaci prijenos radi svoj posao, samo ti jos fale okretaji, gdje koci  :dontknow:

JogFromYamaha:
fora je u tome sto imam skuter (my scooter) ima istu masinu i na mojem je blokada bila u  auspuhu i na variomatu prsten.
moj cim stavis spuha i skines prsten s variomata vrti 83-86 dok je hladno 89
a ovaj nema ni prsten u variomatu, auspuh je leovince rr, fergazer sam postelal i novu svjecicu stavio
remen je ko nov (mjeril sam ga) sve je tip top ali cim dode do 50 on odustane i onda nateze jes mozda 15 sekundi do 53
a s 0-50 mu treba mozda 4-5 sekundi maksimum

mislim skut ima sad 5800km i vozen je i mazen i pazen i to vozen s blokadom
dali je moguce da su karike prdnule jer ja ne primjecujem da bi cuo zveckanje karika ili da tesko pali jer ono pali na prvi obrtaj anlasera i dobro prima gas.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju