Tehnički kutak > Tehnička pitanja
VXR jedva 115 km/h
kristijanSR70:
neznam vise, ludim majke mi..
na motoru serijske rolice,oprugice i centralni novi, nova membrana, novi remen, čišćeni kanali usisni/ispušni, čišćeni ventili, poštelani ventili, u warbo karbu dizna serijska 118.....
znači sve ok, ali motor jednostavno neće i neće više od 115km/h.....
sad sam probo lakse rolice, bušio sam stare i ima bolji start a krajnja opet 110-115, probo sam stavit vecu diznu 122 i guši se iznad 85km/h....
e sad jedino mi pada na pamet da mozda nije dobra kombinacija serijske plave rolice i serijski spuh koji je dosta otvoreniji, (serijski ne puše puno zrak nazad, a ovaj moj osjeti se šamaranje kad sam iza motora i 5 metara u leru.......)....e sad da nije da bi trebao mozda stavit u serijski variomat teze role, recimo 13-14 grama pošto je otvoreniji, da napomenem variomat je serijski.........da nije mozda zbog te kombinacije serijske role i otvoreniji spuh uzrok male krajnje brzine
stvarno trebam pomoć jer neznam više lud sam....jbte vx je brzi.. :-[
i da napomenem probo sam sa svjecimama U24ESR-NB i NGK CR9 EB i opet ista stvar..
duje87:
nikad srice tebi s tin motoron ;D
kako nece priko 115kmh,sta se dogodi,jese privrtava jel mu fali okretaja ili se gusi ostane bez gasa..malo bolje problem objasni
jel filter dobro spojen nigdi ne vuce falsi zrak ili sl
kristijanSR70:
evo snimljeno ubrzanje sa serijskim rolicama krajnja 115km/h...
jednino me brine da nije zbog toga sta je spuh puno otvoreniji, jer sa ferijskim auspuhom sam gledo na jednom vxr se neosjeti nesto iza kad se stoji zrak iz auspuha, a kod mene bas šamara jako zrak osjetim ga i na 5 m...
kristijanSR70:
jer obično kad je otvoreniji spuh trebaju teze rolice od serijskih jel tak,
cameosb:
ne znam kiki al ja onda kad sam ga provozao nije ovako slabo isao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju