Tehnički kutak > Tehnička pitanja
SF180,pomoć
speed__100:
--- Citat: gokiSP - 23 Lipanj, 2010, 11:13:04 ---Od čega je to cdi? I kakvi su to fuš namojai sa stopicama, tu bi trebao biti džek.
--- Kraj citata ---
Tak sam dobio kad sam kupio,fali pickup tu..džeka nema treba ovak spojit a sad koji je raspored žica?..tak je kupljeno od fica reko mi je da sve štima. ???
speed__100:
--- Citat: ivanm - 23 Lipanj, 2010, 11:03:23 ---btw, nevezano za blok, obavezno promjeni prednju vilicu, odnosno stavi neku normalnu jer sa jednorukom budeš jako teško vozio tih 24 ks..
--- Kraj citata ---
Meni je to da se mogu vozit do stotke laganini ne treba mi brze.A ako bude bas pravilo probleme zamjenit cu,znam da ta vilica smeće.Hvala na savjetu svakako.Zar nije 19 ili 21 ks ta bb masina?
speed__100:
Evo ovdje se malo bolje vidi:
http://img820.imageshack.us/i/fotografija014.jpg/
gokiSP:
Imaš 5 žica iz namotaja? A u cdi idu 4... Btw, zar ne piše na cdi-u: crvena-zelena-bijela...?
fic:
ja da odmah kazem nesto za ove namotaje... ja sam sandru prodao te namotaje, magnet, polutke, zvono i kuplung za 200 kn i jos je bila moja postarina.... cijena je u skladu sa stanjem i ja sam rekao da su cvikane zice.... tako da nisam ja tebi direkt prodao to i rekao da sve stima....
a sa reglerom, cdi-om i bobinom sve stima... :headbang: :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju