Tehnički kutak > Tehnička pitanja

SF180,pomoć

(1/5) > >>

speed__100:
Odlučio sam da stavim na sf 100 bb makinu od sp180.Mašina je kupljena i čeka u ormaru da završe obveze na faksu pa ide gore.Molio bi malo pomoći oko izrade nosača prekapčanja instalacije i ostalo na sto trebam pripazit.Sto se tiče elektornike i instalacije,uzeo sam regler,cdi,bobinu al ožičenje ne mogu nigdje nać.Jel pametno homemade žice izvest i prekopčat?Gledo sam shemu instalacije al ono bolje opet pitat da nešt ne prikopčam krivo.Sa namotajima nisam dobio pickup dal se moze stavit od sf100,cdi je magneti marelli na sf.Ne mogu nać pickup org od namotaja pa usput ako netko ima nest od ovih dijelova sto fali nek se javi na pm.Sto se tiče daljnjeg spajanja na instalaciju postoji li mogućnost prekapčanja na instalaciju od sf da bi radila svjetla i ostalo? :icon_scratch:

gokiSP:
Najbolje bi bilo nabaviti ožičenje od sp-a i na njega pospajati džekove od sf-a za svjetla i ostalo.

speed__100:
Znam da je tak najbolje al nigdje ožičenja nema.. :(

animatrix:
spojis kako mozes, ako daje iskru, trebao bi i paliti..

speed__100:

--- Citat: animatrix - 19 Lipanj, 2010, 17:11:29 ---spojis kako mozes, ako daje iskru, trebao bi i paliti..

--- Kraj citata ---

Da pokušam onda sa pickupom od sf100,bitno je da mu da impuls.

Imam neku shemu instalacije koja nije bas tako pregledna,ako netko ima jos kakvih dobro bi došlo. :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju