Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Novo - u forum je integriran sustav kontrole tržnice.
speed:
--- Citat: eladio - 19 Lipanj, 2010, 15:40:37 ---ajde mi posalji neki komentar kao test, bas na mene, budem ga izbrisao, nego samo da nesto testiram :toothy11:
--- Kraj citata ---
bio sam u poslu :toothy11:
eladio:
testirao sam nesto, dakle kad netko komentira vas, dobijete obavijest na PM , što je dobro :laughing7:
mhr-team:
odlična stvar... samo dobro je speed rekao... neki od nas su već "X" puta trgovali uspješno i sad se automatski nalazimo na "0"... ali oke... dao Bog da pomogne ovo bar donekle...
eladio:
..a čuj, svi krećemo od nule :frajer: , jedino ovi na crvenoj listi kreću od -1 :toothy11:
Uskoro će se statistika počet puniti siguran sam , tek smo krenuli s time.. Mislim da će ovo pridonijeti da ekipa više pazi kako trguje , ako im je stalo do "rejtinga" :glasses9:
mhr-team:
--- Citat: eladio - 19 Lipanj, 2010, 16:05:32 ---..a čuj, svi krećemo od nule :frajer: , jedino ovi na crvenoj listi kreću od -1 :toothy11:
Uskoro će se statistika počet puniti siguran sam , tek smo krenuli s time.. Mislim da će ovo pridonijeti da ekipa više pazi kako trguje , ako im je stalo do "rejtinga" :glasses9:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju