Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Novo - u forum je integriran sustav kontrole tržnice.

<< < (2/6) > >>

speed:

--- Citat: eladio - 19 Lipanj, 2010, 15:40:37 ---ajde mi posalji neki komentar kao test, bas na mene, budem ga izbrisao, nego samo da nesto testiram  :toothy11:

--- Kraj citata ---
bio sam u poslu :toothy11:

eladio:
testirao sam nesto, dakle kad netko komentira vas, dobijete obavijest na PM , što je dobro  :laughing7:

mhr-team:
odlična stvar... samo dobro je speed rekao... neki od nas su već "X" puta trgovali uspješno i sad se automatski nalazimo na "0"... ali oke... dao Bog da pomogne ovo bar donekle...

eladio:
..a čuj, svi krećemo od nule   :frajer:  , jedino ovi na crvenoj listi kreću od -1   :toothy11:

Uskoro će se statistika počet puniti siguran sam , tek smo krenuli s time.. Mislim da će ovo pridonijeti da ekipa više pazi kako trguje , ako im je stalo do "rejtinga"  :glasses9:

mhr-team:

--- Citat: eladio - 19 Lipanj, 2010, 16:05:32 ---..a čuj, svi krećemo od nule   :frajer:  , jedino ovi na crvenoj listi kreću od -1   :toothy11:

Uskoro će se statistika počet puniti siguran sam , tek smo krenuli s time.. Mislim da će ovo pridonijeti da ekipa više pazi kako trguje , ako im je stalo do "rejtinga"  :glasses9:

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju