Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Novo - u forum je integriran sustav kontrole tržnice.
enel:
--- Citat: eladio - 19 Lipanj, 2010, 16:44:44 ---ne, počinjemo ispočetka, ako Vas je netko pohvalio, neka to učini ponovo,
bitno je samo da se ispravno rade prijave , bilo pozitivne ili negativne, ali mora biti jasno istaknut link na oglas, jasan naslov i jasan komentar tijeka trgovanja...
napucavanje pluseva i minusa je strogo zabranjeno :glasses9:
sve ostale liste i pravila koja smo imali i dalje važe :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ukratko, uz + odnosno - prilazemo dokaz zasto smo ga dali, valjda sam dobro skopcao :toothy11:
ChRiStIaN:
a ak se trguje na principu trgovine, ne oglasa? Npr ja imam shop i ljudi oce pohvalit sta kupe kod mene, kak onda to ide?
marko_AeRoX:
--- Citat: ChRiStIaN - 19 Lipanj, 2010, 17:33:44 ---a ak se trguje na principu trgovine, ne oglasa? Npr ja imam shop i ljudi oce pohvalit sta kupe kod mene, kak onda to ide?
--- Kraj citata ---
a jadni mali kico... otkud ti ideja da bi ljudi mogli biti sretni i pohvalit se jer kod tebe kupuju? :toothy3:
cini mi se da je eladio rekao da sve kaj je van trznice foruma da to nejde u rating... mada bi bilo dobro kad bi takvima poput kice ili slowa mogli stavljat i za to pozitivno... pa nek ljudi znaju od koga mogu provjereno dobit dijelove...
walkay:
To i mene zanima, sta ako uzimam nesto preko Slowridera iz Sipa, ili preko mene uzima iz SC-a? Kako to?
Aerox007:
--- Citat: eladio - 19 Lipanj, 2010, 15:49:09 ---evo dobio sam ocjenu, test prosao super , thanks :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
No problem :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju