Općenito > Propisi

kupoprodajni i prijepis

<< < (3/3)

benelli:
znaci moze se to samo je vazno da ja imam sve kupoprodajne od prvog vlasnika tj od vlasnika na kome je prometna pa sve do mene,i šta sa tim kupoprodajnim dođem na tehnicki i pokazem ???

a sada mi nije jasno dali se moze kupoprodajeni ovjeriti bez prodavaca ali da imam sve njegove podatke tj da ga on ispuni pa da samo ja odem kod biljeznika,neko mi kaze da se moze neko kaze da se nemoze,neko kaze da treba njegova osobna :dontknow:

efz:
Ne.........moras ti napravit kupoprodajni na svoje ime, a to napravi sa zadnjim vlasnikom, znaci ti i on dodite biljezniku i napravite ugovor, onda dalje ti nastupas solo sa knjizicama u kojima je 1. vlasnik i sa svim ostalim ugovorima koji vode od vlasnika u knjizici do tebe da si postao vlasnik.............neznam kak da objasnim  :dontknow:

benelli:

--- Citat: efz - 20 Lipanj, 2010, 12:23:26 ---Ne.........moras ti napravit kupoprodajni na svoje ime, a to napravi sa zadnjim vlasnikom, znaci ti i on dodite biljezniku i napravite ugovor, onda dalje ti nastupas solo sa knjizicama u kojima je 1. vlasnik i sa svim ostalim ugovorima koji vode od vlasnika u knjizici do tebe da si postao vlasnik.............neznam kak da objasnim  :dontknow:

--- Kraj citata ---
da da to sam skuzio,ja napravim ugovor sa drugim vlasnikom ovjerim ga,ali kada idem na tehnicki moram imat taj ugovor kad je drugi vlasnik prodao meni a i onaj kad je prvi vlasnik prodao drugome tj kad je vlasnik koji je u prometnoj prodao vlasniku koji je kasnije meni prodao :icon_biggrin:
efz skuzio sam,jesi na to mislio

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju