Tehnički kutak > Tuning skutera

Koje rolnice ?

<< < (2/4) > >>

nrg extreme:

--- Citat: ghostride666 - 23 Lipanj, 2010, 14:27:33 ---crvene ili žute šuštice kvačila, ostavi serijsku šuštu, ruline cirka 6g...bilo bi dobro da kupiš i multivara

--- Kraj citata ---
Bojim se da će mu bez multivara bit preteški ti valjčiči,oko 5 grama ide na serijski variomat. :icon_thumright:

wonderkid:

--- Citat: nrg extreme - 23 Lipanj, 2010, 14:36:37 ---Bojim se da će mu bez multivara bit preteški ti valjčiči,oko 5 grama ide na serijski variomat. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
opce poznato da uz zx na multivar idu 6.1g rolice(piaggo)

nrg extreme:

--- Citat: wonderkid - 23 Lipanj, 2010, 15:04:16 ---opce poznato da uz zx na multivar idu 6.1g rolice(piaggo)

--- Kraj citata ---
Ja pričam o serijskom variomatu,a i to što je opće poznato da idu 6,1 gram na multivar
nije uvijek dobitna kombinacija na svakom piaggiu. :happy8:

ghostride666:
ja sam vozio i sa serijskim i sa multivarom...ako ima multivara neka stavi cirka 6g, a ako ima serijski 5-5.5g
i više manje to je dobitna kombinacija. samo treba znat poštelat malo karb i to je to. ali svakako treba stavit multivar

shomi276:
E ovako pre neki dan sam sklopio masinu tj.majstor mi sklopio,posto su mi se bili razleteli lezajevi radilice
pa mi puko klip itd itd....Pa sam ovih dana vozio polako da bi razradio masinu al juce reko moram da vidim
koliko max moze da ide i imam puno zamerki oko toga.Skuter moze sa zx-om po digitilnom satu koji malo laze
ako ne i vise,skuter je max isao 85km/h a krece sa 7000 rpm isto po satu.Ja mislim da je to do variomata
tj.oprugice i rolnice ali pomagajte sta da stavim da skuter krece sa malo obrtaja a da ide pa barem bi trebalo
95 kmh po satu otprilike da ide.Pozz

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju