Tehnički kutak > Tuning skutera

Koje rolnice ?

<< < (3/4) > >>

mario_f15:

--- Citat: shomi276 - 18 Lipanj, 2010, 18:20:43 ---Imam runnera 2007 godiste i na njemu zx ali nije lepo ustelovan tj.skuter krece sa 6000 rpm.Ako moze da se namesti da krece sa malo obrtaja i koje rolnice i oprugice da stavim...Pozdrav :)

--- Kraj citata ---

--- Citat: ghostride666 - 23 Lipanj, 2010, 14:27:33 ---crvene ili žute šuštice kvačila, ostavi serijsku šuštu, ruline cirka 6g...bilo bi dobro da kupiš i multivara

--- Kraj citata ---
decko govori da mu motor krece sa puno okretaja, i da bi htjeo da kvacilo hvata ranije..(da skuter krece s manje okretaja)... ::)
mislim da ce mu crvene biti pretvrde, i zute...

najbolje stavi seriske ili bijele i gotovo, ako hoces da kvacilo hvata nisko.... :icon_biggrin:

shomi276:

--- Citat: mario_f15 - 25 Lipanj, 2010, 12:30:32 ---decko govori da mu motor krece sa puno okretaja, i da bi htjeo da kvacilo hvata ranije..(da skuter krece s manje okretaja)... ::)

najbolje stavi seriske ili bijele i gotovo, ako hoces da kvacilo hvata nisko.... :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Hvala Mario  :) Probacu da stavim te oprugice i neke rolnice od prilike 5-7 grama pa cu videti...U svakom slucaju hvala na odgovorima  :)....

croface:
Evo mozda pomogne, imao sam isti problem kao i ti, kretao sa visokog, ali mi je kolega sa foruma gumy riješio problem. Stavilo se gore sada centralni bijeli, federi kvačila isto bijeli, rolice 6g, (mogu bit i 6,1g   6,3g gore) samo sto je kod mene još i multivar na runneru 50 '07 g.
Zaboravio sam rec da mi skut sad ide nekih 92-4 po satu, otprilike 85 realne brzine.

ghostride666:

--- Citat: mario_f15 - 25 Lipanj, 2010, 12:30:32 ---decko govori da mu motor krece sa puno okretaja, i da bi htjeo da kvacilo hvata ranije..(da skuter krece s manje okretaja)... ::)

--- Kraj citata ---

ovo što ti spominješ vidim da nemaš pojma i da nikad nisi probao to vozit ::) ::) ::)
ako ostavi serijske šuštice motor neće iči ni ku***...šta ja znam nek proba plave ili zelene. nek ode kupit malossi pakiranje i to je to

Spider_Man:
Eto da i ja pitam...budući da su mi rolice pri kraju (skuter jako buči i treba mu puno od starta do 30km, a poslije ide ko lud) pa mislim da su u pitanju rolice...e sada me zanima, da li da stavim serijske budući da je sve serijsko na mom Ditechu ili neke druge?

I da li treba još kaj promjeniti kada se mjenjaju rolice? I gdje se opće te rolice nalaze, treba sve raskopati ili?

Hvala na odgovorima  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju