Općenito > Generalno o skuterima

Gilera 125 sp 2t

(1/5) > >>

Balun_napuhani:
Zanimaju me mane i prednosti ovog motora, od potrosnje pa do kvalitete.................unaprid zahvaljujem, ako mi ko moze reci dvi pametne od ovom motoru. Motor je 2000 godiste, sa pređenih cc 15000 km u navodnom dobrom stanju.

DevMichele:
motor je puno slabiji od runnera 180 al moze se rec da je i dosta pouzadan znam po puli jedan stariji covjek vozi sivog fx i sve radi ko sat ,sve ovisi koliko te snaga motora zanima

GhostRider:

--- Citat: DevMichele - 24 Lipanj, 2010, 12:23:53 ---motor je puno slabiji od runnera 180 al moze se rec da je i dosta pouzadan znam po puli jedan stariji covjek vozi sivog fx i sve radi ko sat ,sve ovisi koliko te snaga motora zanima

--- Kraj citata ---
za prvu ruku je dobar, a opet kad zariba stavis 172 ili klip i cilindar od 180 ako ti je 125 slabo  :headbang:

Balun_napuhani:

--- Citat: DevMichele - 24 Lipanj, 2010, 12:23:53 ---motor je puno slabiji od runnera 180 al moze se rec da je i dosta pouzadan znam po puli jedan stariji covjek vozi sivog fx i sve radi ko sat ,sve ovisi koliko te snaga motora zanima

--- Kraj citata ---
Ja mislim da bas i nije pouzdan, pa bas zato i pitam.................kolika me snaga zanima? a sto brze to bolje, u vezi skutera naravno, jer iman Leonarda 150 razbijenog, pa sam u dilemi dal da kupim nekog polovnog ili da popravim ovog svog, steta nije mala, cak je i kaciga u rasulu :toothy12:

burekdiller:

--- Citat: Balun_napuhani - 26 Lipanj, 2010, 20:39:04 ---Ja mislim da bas i nije pouzdan, pa bas zato i pitam.................kolika me snaga zanima? a sto brze to bolje, u vezi skutera naravno, jer iman Leonarda 150 razbijenog, pa sam u dilemi dal da kupim nekog polovnog ili da popravim ovog svog, steta nije mala, cak je i kaciga u rasulu :toothy12:

--- Kraj citata ---

sry slucajno sam tebi poslao zanemari poruku.sry ;D.motor ide super ja sam ga vozio dosta puta i ide ko vxr,al voli popit dosta hehe

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju