Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Luna 2 zaribala masina
Luka 0101:
novi klip i karike dođu 160 kn za lunu... stoga ne pricaj gluposti
BilyPiton:
--- Citat: Luka 0101 - 17 Lipanj, 2010, 22:07:13 ---novi klip i karike dođu 160 kn za lunu... stoga ne pricaj gluposti
--- Kraj citata ---
nadovezo sam se na nevenov post ako je samo klip otiso onda ti se neisplati ono sto sam ja prico, a ako ode i cilindar i glava onda ti je bolje kupit drugi za djelove ili kit , a u slucaju da je vozač neki kojem neigra brzina onda je sigurno bolje polovni motor.. ugl ako imas para mozes sto hoces :drunken_smilie:
Luka 0101:
--- Citat: www.ubizec.com - 17 Lipanj, 2010, 22:12:27 ---nadovezo sam se na nevenov post ako je samo klip otiso onda ti se neisplati ono sto sam ja prico, a ako ode i cilindar i glava onda ti je bolje kupit drugi za djelove ili kit , a u slucaju da je vozač neki kojem neigra brzina onda je sigurno bolje polovni motor.. ugl ako imas para mozes sto hoces :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
he he
neven92:
ja sam imao sreće pa našao lunu sa 5600 originalnih kilometara,al treba prvo provjerit što je motoru pa tek onda ćemo o tome... :glasses9:
sprint_:
sutra cu rastaviti masinu pa pogledati stanje dijelova...ja bih tu neki kit stavio, i onda samo neki spuh nabaciti, samo ne znam dali je moja radilica u stanju izdrzati to :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju