Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Vađenje ležajeva iz bloka!?
karlo.sb:
--- Citat: LukyGS - 16 Lipanj, 2010, 20:12:38 ---Di da zovem?
Koliko bi to para bilo?
--- Kraj citata ---
otvori prozor i deri se lageroooooooooooos :dontknow:
pa di ces zvat ::), uzmi tel i zovi, nađi kontakt broj na netu, a imas i clana "lageros" na forumu pa mozes i preko njega
radomir.g:
Za vadjenje lezaja - prvo izvadi semering posto na slici vidim da je i dalje u bloku. Onda sa druge strane stavi nastavak od gedore koji naseda na unutrasnji precnik lezaja i samo cekicem par puta udari i ispada lezaj samo tako :icon_thumright:
Lezajeve imas uzeti i kao ceo set samo zavisi u kom pakovanju. Ja sam se opredelio za Stage 6 pakovanje posto oni pakuju Cortecove semeringe, ostali obicno stavljaju KOK, NGK itd...
LukyGS:
--- Citat: radomir.g - 16 Lipanj, 2010, 21:23:16 ---Za vadjenje lezaja - prvo izvadi semering posto na slici vidim da je i dalje u bloku. Onda sa druge strane stavi nastavak od gedore koji naseda na unutrasnji precnik lezaja i samo cekicem par puta udari i ispada lezaj samo tako :icon_thumright:
Lezajeve imas uzeti i kao ceo set samo zavisi u kom pakovanju. Ja sam se opredelio za Stage 6 pakovanje posto oni pakuju Cortecove semeringe, ostali obicno stavljaju KOK, NGK itd...
--- Kraj citata ---
Znaci ako uzmem stage6 ležajeve set dobiem uz njih i semeringe??
radomir.g:
Da :icon_thumright:
Naravno celo vreme pricamo o Euro 1 blokovima (do 2004.)!!!
LukyGS:
--- Citat: radomir.g - 16 Lipanj, 2010, 23:09:17 ---Da :icon_thumright:
Naravno celo vreme pricamo o Euro 1 blokovima (do 2004.)!!!
--- Kraj citata ---
znaci komplet 2 ležajeva i 2 semeringa koliko si ti platio?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju