Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Luna vision 2 kočnice
devil_ma-yela:
--- Citat: kety1308 - 16 Lipanj, 2010, 19:01:29 ---od brata dečko ima lunu ali 1 i isto ima problem sa zadnjom kočnicom..
--- Kraj citata ---
--- Citat: gokiSP - 16 Lipanj, 2010, 19:19:33 --- :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
LOOL, baš sam ja to htio sad prokomentirat :toothy12:
eladio:
zadnju kocnicu se moze takodjer dobro srediti, neznam kako da to objasnim, ali ima jedan dio na kojem se moze namjestiti polozaj zadnjih pakni...
kocnica tada super koci , blokira zadnji kotac bez beda.. uglavnom vise info ovdje http://moto-servis-silvijo.hr/ , on mi je to objasnio svojevremeno , pa slobodno nazovi i pitaj savjet :icon_thumright:
naprijed se cuju disk plocice , i to se da srediti ,
za pocetak malo rub plocica posmirglat, iako za bolje performanse je bolje staviti mekse plocice :icon_thumright:
Luka 0101:
na luni treba mjenjati prednje plocice pod obavezno... moja luna je imala 30000 kn a na plocicama je jos bilo mesa... evo ima jos i sad mesa na nekih 37000 km.. jednostavno su plocice pretvrde i ja imam osjecaj da se meni vise trosi sami disk nego plocice. nemoram sad objasnjavat ovo kaj sam napisao onima koji bi se hvatali na rijec... kuzimo se..
dionysus_:
Moja je Luna II i u servisu u Sv. Nedelji su mi super zategnuli zadnju kočnicu i koči taman da ne blokira... Podešavali su ju prije 5000km i dalje jednako koči. A, što se tiče prednje kočnice, fakat je pretvrda, napravio sam 9000km i pakne su kao nove, no pošto su gume plastične čak i sa takvim paknama zna zablokirati pa ne znam jel pametno stavljati neke bolje pakne?
Kad već pišem, dal Luna ima neke posebne pakne? Kad bih kupovao nove za koji skuter bi trebao tražiti? (sumnjam da imaju za Lunu :))
luna500rr:
Luna dobro staje ako joj se samo prednje plocice promjene i sredi zadnja kocnica po gozzovom turtorijalu, nalazi se u faq a pogledajte...
Na mojoj je luni prednji disk za malaguti f12 i mogu rec da je bolje kocilo s luninim diskom, prednje pakne promjenit pod obavezno :hello:
Kljesta netreba mjenjat, mozda samo lajtung i pumpicu, kljesta pasu s roxa al nema razlike u preformansama :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju