Tehnički kutak > Tuning skutera

Pozdrav ovak molio bih par savjeta koju spulju stavit na SR50R

(1/5) > >>

funkyzg26:
Pozdrav ekipa čitam vas tu cijelo vrijeme pravi ste znalci o skutačima :) ja nisam imo motor več jedno deset godina o tomosima znam sve ko klinac sam si ih slago od pucha na pedale do btjca i dosta se kužim u motore jedino kaj neznam ništa je o prijenosu skutera,sad sam si upiknul sr50ra i treba mi pomoč oko odabira spulje  gianneli reverse , leovince zxr novi model sad izašo ili malossi mhr replika to ide naravno na serialu mašina ima samo 1600km  ja sam mu mislio odma neki kit  stavit al nakon dugog razgovora sa čovjekom iz ami trade reko budem se još malo vozil na seriali bar do jedno 8000 ili 10 bumo vidli kak bu para bilo :), sad koji od ove 3 spulje mi vi predlažete da mu stavim reverse , leovince zxr ili malossi mhr replika i još mu mislim neki variator stavit ja bih bar da ide 90 banki i da do tih 90 banki potegne kak spada sad koji variator da mu stavim nemam pojma prijedloge molim hvala unaprijed :)

Luka 0101:
mislim da replica nije bas za serijalu... stavi reversa ili zx-a i miran si..

gokiSP:
Replica, i kasnije imaš ok spuh na kitu (base). Samo što je replica oko 1800 kn

pralas:
gianelli revers,dobar za serijalu i za base kit :icon_thumright:

interceptor:

--- Citat: ivan pralas - 16 Lipanj, 2010, 14:23:25 ---gianelli revers,dobar za serijalu i za base kit :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
potpis....gianneli spuhovi općenito su dobri...za serijale i base setupe najbolje leži reverse i extra... s tim da je extra jeftiniji od reversa, a daje suuuper performanse na serijali i base kitu

...btw. trenutno ja na svojoj gileri imam serijsku termo grupu, multivar + rolnice 5,5g + kelvar + MHR delta sa crvenim oprugama i gianelli extra auspuh
..skuter ide SUPER, što mogu potvrditi i članovi foruma (Lazo, driv€r, aprilia_area51.....) koji su ga probali....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju