Tehnički kutak > Injection

Kompjuterska dijagnostika za skutere i motocikle u ZG

(1/2) > >>

PhatCat:
Tko bi mi mogao napraviti u ZG kompjutersku dijagnostiku za Peugeot skuter, a da to nije ovlasteni Forticar servis? Ako netko zna, nek javi...

Problem je u tome da skuter radi ok, ali mi svijetli warning lampica za injection.

Thx

Iwo SR Tuono:
krivi podforum a mislim da i peugeot ima isti sistem kao ditech/purejet za uć u dealer mod i isčitat greške

nek mod premjesti u injection pdf

Daci:
okreni ful gas i onda uključi kontakt..držiš ful gas cijelo vrijeme...počet će lampica blinkat...brojiš kolko puta blinkne prije duže pauze i zapišeš taj broj ...to ti je greška tak zapiši sve greške koje imaš i ostavi da skuter 4 puta prođe kroz sve greške i onda će ti se poništit greške ...ako opet bude svijetlilo onda nešto ne valja s skuterom

PhatCat:

--- Citat: Daci - 16 Lipanj, 2010, 18:57:47 ---okreni ful gas i onda uključi kontakt..držiš ful gas cijelo vrijeme...počet će lampica blinkat...brojiš kolko puta blinkne prije duže pauze i zapišeš taj broj ...to ti je greška tak zapiši sve greške koje imaš i ostavi da skuter 4 puta prođe kroz sve greške i onda će ti se poništit greške ...ako opet bude svijetlilo onda nešto ne valja s skuterom

--- Kraj citata ---

Probao sam napraviti ovo što si napisao, ali nema nikakvog blinkanja lampice. Inače, radi se o Geopolisu 250.

Pozdrav

Iwo SR Tuono:
onda zaboravi na to, ja sam mislio 50ccm

al ako je taj geopolis sa karbom onda ni njega nemoš na dijagnostiku neku specijalnu voziti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju