Tehnički kutak > Tuning skutera
auspuh za 200 vxr
border23:
eto isprobo ja svoju pilu i mogu reci da sada sa leovince 4road grmi , sa serijskom spuljom i ostalim serijskim isao je 120 ni makac vise a sada sa multivarom i rolicama 11 g i centralnom oprugom 125kmh nije nesto al znatno bolje ubrzava, jos samo da promijenim lamelu i federe kvacila pa cemo vidjet...
SF2osk:
cek samo 125kmh .....a ja neki dan natero beverlya 250 135kmh
igor.sb:
--- Citat: SF2osk - 11 Rujan, 2007, 23:11:48 ---cek samo 125kmh .....a ja neki dan natero beverlya 250 135kmh
--- Kraj citata ---
kako kojem sat laze, rekao bi onda da tebi ni ne laze, mozda i manje pokazuje
...a ti momak jeb..li ti one federe
border23:
naravno kada beverly ima 50 ccm vise naravno da je konacna vise , frend ima kmyca 250 u startu ga ostavim dosta al kasnije me stigne , nisam vozio jos beverlya ima ga jedan frend i kaze da mu ide kolko pise znaci 160 ili on kenja ili cuka od beverlya....
SF2osk:
mna jok .... meni ujak ima beverlya 250 uzeo ga za neke male pare lik pao s motora i odma ga prodao nis strasno....i ja sam ga maksimalno navukao 135 a moze 140 siguran sam jer nije bas vrijeme idealno zadnjih dana....ja vxr-a nikad nisam vozao pa nisam znao da mu je krajnja takva...ali na odnosu na 50 ice to je booooooooooooogggggggg :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju