Tehnički kutak > Tuning skutera

masina yamaha aerox 100

<< < (7/9) > >>

Crazy Kuree:

--- Citat: DvdAerox - 15 Lipanj, 2010, 08:59:37 ---Ma... ja sam vozio nakitanu 100tku i sam je otpisao odmah...jedino dobro kod roxa 100 je to da ces poprilicno uvijek naci djelove za njega... a ako si u mogucnosti probaj nabavit cilindar neki sa h2o hladjenjem (negdje sam vidio da postoji) i nabavi kiler neki, plastiku od 50 prednju i sredi vodenu..

--- Kraj citata ---
to je super ak ima lc i još 125ccm da je... ti si naviko na 180 jebiga  :icon_biggrin: čini mi se da je u njih prijenos kao i u 50 ccm

x-plorer:
neznam al vidim da je kvacilo 112mm al vario je bas za 100 ccm tako da nepasu djelovi prijenosa sa 50 ccm...nigdi nisam naisao na lc kit i ovaj malossi 125 AC s njim dodje samo cilindar klip a glava se stavlja seriska...

gokiSP:
1. dijelovi su dosta skuplji nego za 50ccm
2. kad sve to staviš ići će ko neki base 70ccm, samo što bi u base uložio 3 x manje novaca za istu brzinu
3. ne isplati se zbog trajnosti uložiti toliko novaca jer base traje jednako toliko

x-plorer:
steta sta nemam sada link od jednog videa ugl momak je uspio navuc na 140 a to je daleko od bas-a

gokiSP:
Ma lako šta njemu piše na satovima, i meni ja po satovima navučem 170 pa ne ide toliko.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju