Tehnički kutak > Tuning skutera

masina yamaha aerox 100

<< < (4/9) > >>

x-plorer:
neznam zasto bi me priveo ako mu prodjem 60 pokraj njega a cuj tako bi svi nahebavali zbog 70 ccm...ma smislit cu ja nesto sta se tice blokade...a plus toga imam cilu komplet masinu od kineza namontiram dodjem dole registriram i kad dodjem doma vratim ovu i to je to godinu dana gasss i tako opet...

x-plorer:
moze li mi netko ovo objasnit

http://www.sip-scootershop.com/EN/Products/P241614/Variator+POLINI+SpeedControl+MBK+Booster++Yamaha+BWs+100.aspx

a di je poklopac....

Faba:

--- Citat: x-plorer - 15 Lipanj, 2010, 00:35:13 ---moze li mi netko ovo objasnit

http://www.sip-scootershop.com/EN/Products/P241614/Variator+POLINI+SpeedControl+MBK+Booster++Yamaha+BWs+100.aspx

a di je poklopac....

--- Kraj citata ---

mozda ide serijski  :dontknow:

nrg extreme:
Na koji skuter ti to mmisliš stavljat?Neki kinez?
Šta nemaju ti blokovi bubanj zada,ako misliš turpijat to onda to treba i zaustavit
tako da bi trebo sprijeda kočnice riješit jer bi se sa kineskima mogo u jarku zaustavit?
A i rama je upitna ako bi još stavljo kit,oću reć da nije to samo nakalemit gore i udri mile. :happy3:

x-plorer:

--- Citat: nrg extreme - 15 Lipanj, 2010, 01:06:39 ---Na koji skuter ti to mmisliš stavljat?Neki kinez?
Šta nemaju ti blokovi bubanj zada,ako misliš turpijat to onda to treba i zaustavit
tako da bi trebo sprijeda kočnice riješit jer bi se sa kineskima mogo u jarku zaustavit?
A i rama je upitna ako bi još stavljo kit,oću reć da nije to samo nakalemit gore i udri mile. :happy3:

--- Kraj citata ---

pa da imaju bubanj zada i to nema nikakve veze a za kocenje  ti ne brini jer ce sprida kocit 280 mm disk tako da to nije problem...nego je stvar ovo natrupijat i napravit da to sve lipo radi...

--- Citat: Faba - 15 Lipanj, 2010, 00:58:15 ---mozda ide serijski  :dontknow:

--- Kraj citata ---

nemam pojma al za malossimultivar ima ovaj poklopac a polini ga nema stavrno mi nije jasno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju