I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ide, ide.zapravo, da ti iskreno kažem da se više okreću zbog zvuka nego što bolje ide. mrj je rekao da će još sprobati da ide bolje sa konbinacijom rolica pa bumo vidjeli. sve u svemu se ne isplati. onak, iskreno
Citat: zaprudanec - 04 Listopad, 2007, 19:10:44ide, ide.zapravo, da ti iskreno kažem da se više okreću zbog zvuka nego što bolje ide. mrj je rekao da će još sprobati da ide bolje sa konbinacijom rolica pa bumo vidjeli. sve u svemu se ne isplati. onak, iskreno Naprotiv imam dosta informacija ljudi koju su stavili multivar da se isplati i da je osjetna promjena... Bas me zanima taj tvoj nexus, ali nikako da dodjes... Bojis se da cu ti ga odmah u garazu lancem vezati i tebe autom naganjati...
sry, MrJ. Baš zam neozbiljan jer te nisam nazvao ali bio sam lud. Krenem poslije sastanka doma po makinu i krenem na drugi sa motorom i rokne me kiša. zgotovim sastanak na brzaka i krenem po motoru. Rekoh idem zvati mrj da vidim kak stojiš sa vremenom, kresnem makinu a ono lupa ko sumanut. ugasim. pogledam ispod kaje i vidim da su otpale matice sa grane. to je tak ružilo (centar, gajeva!!!) da su prolaznici mislili da tenkovi nato saveza okupiraju grad. onda sam žurio kod onih luđaka da im j... m... dok sam to odradio 19h pa tekma i jeb... ga još jednom sorry odužiti ću ti se
dobro da sam imao konacno priliku sjesti na serijski nexus da vidim ima li razlike. slusajuci tebe kad velis da se osjeti na perfomansama, malo mi je lakse. makar to nije neznam sto. ne vrijedi to sve te pare